Dyretolking 
Når jeg tolker et dyr, gjør jeg det for å hjelpe dyret og eieren til å forstå hverandre bedre. Her kan det komme frem ting dyret ditt ønsker, hvordan det har hatt det før, hvordan det har det nå. Du må være rettmessig eier av dyret og over 18 år, for at jeg kan tolke dyret.

Jeg kan få inn helseopplysninger som kan hjelpe deg å gi riktig behandling til dyret ditt. Viktig å kontakte dyrlege, hvis dyret ditt er sykt

Hverdagen består ofte av rutiner, det er kanskje
ting som dyret ditt liker å gjøre mer en andre ting, kanskje du kan få vite hva det ikke trives så
godt med.
Dette kan være mange nyttige ting som
kan hjelpe dere å få et bedre liv sammen.

Hvordan skjer det?

Jeg fjerner mine egne tanker å fokuserer 100 % på dyret jeg skal tolke. Jeg oppretter en egen kontakt og mottar informasjon som kommer inn til meg som tekst, bilder, film, lukter eller smak.

Helseopplysninger tar jeg inn på min egen kropp. Har dyret vondt i høyre bakbein, vil jeg få vondt i høyre bein, har det problemer med magen, får jeg smerter i magen, osv.

Du kan på forhånd stille spørsmål til dyret, som jeg formidler videre, og i de fleste tilfeller vil du få svar, men det beste er la dyret få snakke fritt. Ønsker du å gi informasjon til dyret ditt, kan jeg formidle det for deg.

Jeg jobber så og si bare med fjerntolking. Det jeg trenger er bilde av hele dyret ditt, samt et hvor øynene synes godt, det må ikke være andre dyr eller mennesker på bildene. Bildene må være helt nye.  Jeg må ha ditt fulle navn, adresse og tlf nummer. Om dyret er sterilisert eller kastrert. Etter jeg har tolket går vi gjennom samtalen , før du får den tilsendt på epost. Jeg sender aldri fra meg en samtale, før vi har gått gjennom den sammen på tlf.

Webhotell levert av Nordic Hosting AS